• Безплатна доставка до офис на Спиди и Еконт!

Артритът – ахилесовата пета на кучета от големите породи

best 5, бест 5, куче, кучета, породи, големи кучета, храна за кучета, храна за кученца, хранене на подрастващи кученца, храна за млади кучета, храна за големи кучета, храна за отраснали кучета, суха храна за кучета, храна за кучета цени, храни за кучета, гранули за подрастващи кучета, суха храна за кучета, дневна дажба на куче, качествена храна за кучета, най-добрите храни за кучета, качествена храна за кучета, петте най-качествени храни за кучета, полезни съвети за куче, Royal Canin, Роял Канин, Purina Pro Plan, Пурина Про План, Eukanuba, Еукануба, Хилс, Hill's, Lintbells, Линтбелс, хранителна добавка за стави за кучета, зеленоуста мида

Артритът е прогресивно заболяване на ставите, признаците на което са болка, куцота, липса на апетит, невъзможност на кучето да играе, скача, гони топка, т.е. да живее един нормален кучешки живот.

В здравата става износването на хрущяла е балансирано с едновременното му производство отстрана на организма. Глюкозамините (ГА) и хондроитин сулфатите (ХС) са съставни части на клетките на хрущяла.

Теорията, че приемани през устата, организмът може да ги използва за строеж и поправка на хрущял, е подкрепено от достатъчно научни проучвания. В хрущялните клетки се произвеждат ГА и ХС, но при някои заболявания и с възрастта тяхната способност намалява. Неправилното хранене също би могло да доведе до занижени нива на ГА и ХС в организма.

Противовъзпалително действие и участие в образуването на течността, смазващата ставите, също са част от екстрите на тези две вещества ГА и ХС.

Артритът е чест проблем при кучетата от големите породи, свързан с тяхната физиология и начин на живот. По-голямата маса води до по бързо износване и завишени нужди от съставни части, необходими за изграждането на нов хрущял.

Използването на хранителни добавки, богати на глюкозамини и хондроитин сулфати е от особено значение.

Продуктът YuMOVE на Lintbells, избран от екипа на BEST5 е хранителна добавка с екстракт от новозеландска зеленоуста мида.Подбраната комбинация от високи нива на глюкозамини, естествени хондритини, хилуронова киселина, манган, витамини C и E в дългосрочен план (6 седмици) водят до много добър терапевтичен и лечебен ефект, което показва и нашият опит.

Можете да поръчате продукта на промоционална цена от тук

BEST 5 предлага първокласна суха храна и други продукти за кучета от едрите породи от доказани марки и производители - EUKANUBA, HILL'S', ROYAL CANIN, PURINA PRO PLAN,Lintbells и др.
Абонирайте се за
нашия бюлетин
© 2024 BEST5. Всички права запазени. Създадено от ND Soft