• Безплатна доставка до офис на Спиди и Еконт!

Екстракт от зеленоуста мида – панацея за кучешките стави

best 5, бест 5, куче, кучета, породи, големи кучета, храна за кучета, храна за кученца, хранене на подрастващи кученца, храна за млади кучета, храна за големи кучета, храна за отраснали кучета, суха храна за кучета, храна за кучета цени, храни за кучета, гранули за подрастващи кучета, суха храна за кучета, дневна дажба на куче, качествена храна за кучета, най-добрите храни за кучета, качествена храна за кучета, петте най-качествени храни за кучета, полезни съвети за куче, Royal Canin, Роял Канин, Purina Pro Plan, Пурина Про План, Eukanuba, Еукануба, Хилс, Hill's, Lintbells, Линтбелс, хранителна добавка за стави за кучета, зеленоуста мида

Храната за активни кучета, както и за такива от едри породи трябва да съдържа достатъчно количество глюкозаминогликани (хиалуронова киселина, хондроитин сулфат и др.). Тези съединения на белтъци и захари са важни елементи на синовиалната течност и затова допринасят съществено за издържливостта на ставите. Последните подлежат на постоянно износване, което трябва да бъде забавено с помощта на подходящо хранене.

За съжаление, повечето от евтините и тези от среден клас марки храни за кучета или не съдържат изобщо, или съдържат недостатъчно количество глюкозаминогликани.

Ето защо, често пъти, поради липса на информация, собствениците на домашни любимци избират неподходяща кучешка храна, с която хранят кучето си в продължение на години, а с напредването на възрастта му, ставите неминуемо се износват. Това може да доведе до развитие на заболявания като артроза, артрит и болки в гърба.

Артритът е прогресивно заболяване на ставите, признаците на което са болка, куцота, липса на апетит, невъзможност на кучето да играе, скача, гони топка, т.е. да живее един нормален кучешки живот. Той е чест проблем при кучетата от големите породи, свързан с тяхната физиология и начин на живот. По-голямата маса води до по бързо износване и завишени нужди от съставни части, необходими за изграждането на нов хрущял.

Напоследък много се заговори за изключителните лечебни и поддържащи свойства на екстракта от т.нар. зеленоуста мида върху здравето на ставите и хрущялите на кучетата.  Зелената новозеландска мида (Perna Canaliculus) се събира по време на зрелостта си, преработва се и съдържа висок процент глюкозаминогликани.

На пазара вече има редица хранителнии добавки, които съдържат екстракт от зеленоуста мида, но екипът на BEST5 препоръчва Lintbells YUMOVE ADVANCE Dog. Това е хранителна добавка с утроено количество зеленоуста мида и доказани лечебни и облекчаващи свойства.

Lintbells YUMOVE ADVANCE Dog е най-подходяща при кучета, при които вече се наблюдават дегенеративни измения на ставите, сухожилията и хрущялите. В допълнение зеленоустата мида влияе благотворно на обмяната на веществата, което също е важно за възрастните кучета.

Подбраната комбинация от високи нива на глюкозамини, естествени хондритини, хилуронова киселина, манган, витамини C и E води до много добър терапевтичен и лечебен ефект. Нашият опит показва, че най-добри резултати се наблюдават при дългосрочен прием (в рамките на 6 седмици). 

Можете да поръчате Lintbells YUMOVE ADVANCE Dog на промоционална цена от тук

Бест 5 - LIntbells YuMOVE 300 таблетки

Бест 5 – LIntbells YuMOVE 300 таблетки

BEST 5 предлага първокласна суха храна и други продукти за кучета от едрите породи от доказани марки и производители - EUKANUBA, HILL'S', ROYAL CANIN, PURINA PRO PLAN,Lintbells и др.
Абонирайте се за
нашия бюлетин
© 2024 BEST5. Всички права запазени. Създадено от ND Soft