• Безплатна доставка до офис на Спиди и Еконт!

Поръчка и доставка

BEST5 – поръчка и доставка на първокласна суха храна и аксесоари за кучета от едрите и гигантски породи

1.Поръчка

Best5.bg (Меди Вет 2003 ООД) приема поръчки по всяко време на седмицата и денонощието и ги обработва всеки работен ден от 10:00 до 17:00 часа. Поръчки, направени след 17.00 часа се обработват от екипа на Best5.bg на следващия ден. Обработените поръчки се доставят в рамките на 3 до 5 дена, след изпращане на потвърждение на поръчката на електронния адрес, посочен от клиента. Поръчките се изпращат чрез куриерска фирма . Поради условията на куриерската фирма в неделя, поръчки не се доставят.

Ако изберете опцията плащане и взимане на място от ветеринарен кабинет „Зооландия“, София, кв. Редута (описана в т.3), освен, че ще ползвате отстъпка от 5% от стойността на поръчката, можете да вземете поръчката си всеки делничен ден от 09.30ч. до 20.00ч., а в събота и неделя и празнични дни от 10.00ч. до 14.00ч.

Best5 има програма за лоялни клиенти, включваща следните отстъпки:

  • За втора поръчка през сайта www.best5.bg, направена от един и същи потребителски профил, клиентът получава 2% отстъпка от общата сума на поръчката.
  • За трета и повече направени поръчки от един потребителски профил, отстъпката е 3% от общата сума на всяка следваща поръчка
  • За участие в програмата за лоялни клиенти е необходима регистрация!

Под снимката и описанието на всеки продукт стои бутон „Добави”. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална “пазарска количка”. Съдържанието на количката се запазва, докато решите да преминете към покупка на стоките, като преди това може да го редактирате. След като натиснете „Поръчай“, се появява форма за поръчка, която трябва да попълните. Общата стойност включва цената на отделния продукт за един брой и в български лева с ДДС.

На посочения от Вас e-mail адрес ще получите съобщение с всички данни за поръчката. Моля, проверете дали сте го получили и ако не сте, се свържете с нас на 0898 523 592.

2. Доставка с наложен платеж на територията на Р България.

Доставката на посочен от клиента адрес на територията на Р България е за сметка на Търговеца. Стоката се изпраща с опция за преглед.

В случай че Клиентът желае да върне продукта, той е длъжен да заплати обратната доставка.

Получаването на стоката във фиксиран час е допълнителна услуга и се поема от Клиента. Стойността на услугата „фиксиран час“ е 10.00лв.

„Меди Вет 2003“ ООД си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина.

За поръчки в България – доколкото не е уговорено друго – срокът за доставка на налични стоки е 24 часа, считано от датата и часа на потвърждаване на заявката от  страна на Търговеца. Търговецът си запазва правото да променя срока на доставка, като ви информира за това, при приемане на вашата поръчка. При забавяне на доставката, Търговецът не дължи неустойка на клиента.

Веднага след предаване на стоката на куриер, Търговецът се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента.

Търговецът не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на Търговеца.

При посочени неверен или грешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, Търговецът не носи вина за неизпълнение на поръчката.

3. Плащане и взимане на място от Ветеринарна клиника „Зооландия“София.

Клиентите, които изберат тази опция, ползват 5% отстъпка от цената на всички закупени продукти.

Адрес: гр. София, кв. Редута, ул.“Стоил войвода“ № 3

Работно време:
понеделник – петък – от 9.30 до 20.00ч.
събота, неделя и празници – от 10.00 до 14.00ч.

BEST 5 предлага първокласна суха храна и други продукти за кучета от едрите породи от доказани марки и производители - EUKANUBA, HILL'S', ROYAL CANIN, PURINA PRO PLAN,Lintbells и др.
Абонирайте се за
нашия бюлетин
© 2024 BEST5. Всички права запазени. Създадено от ND Soft