• Безплатна доставка до офис на Спиди и Еконт!

За нас

BEST5 – онлайн зоомагазин за първокласна суха храна и други продукти за кучета от едрите породи

Зад идеята за създаването на онлайн магазина за храни и хранителни добавки за кучета от едрите породи Best5 стоят двама приятели и любители на кучета – Миро и Пламен.

Драгомир Камбуров е ветеринарен лекар с над 10 годишен опит при лечението и профилактиката на кучета от големите породи (25 кг +).

Пламен Колев обожава кучета, има над 20 години „стаж“ в грижата за домашни любимци, познава отлично спецификите при отглеждане на шампиони и в момента е собственик на лабрадор – Дино на 11 години, 35 кг.

+
Години опит

Какво предлагаме в Best5?

+
Years Experience

На база на нашия съвместен опит решихме да обединим познанията си и да направим онлайн магазин, в който да се предлагат топ храни с доказани качества, както и хранителни добавки удачни за профилактика и лечение на заболявания при кучета от едрите породи. Така селектирахме първоначално храни от топ марките EUKANUBA, HILL’S, PURINA® PRO PLAN®, ROYAL CANIN, LINTBELLS, BIOGANCE както и хранителни добавки на фирми с много добър профилактичен и лечебен ефект, с проверен ефект и оптимална цена.

Всеки месец, Best5 ще препоръчва по един допълнителен продукт (5-th елемент), препоръчан от клиентите на имейл contact@best5.bg или специално селектиран от екипа, който ще бъде на промоционална цена в рамките на месеца.

С какво сме различни?

  • Продуктите са разпределени в категории по марка като от всяка марка предлагаме вариант за подрастващи кучета и за отраснали кучета, така че лесно можете да се ориентирате.
  • Поддържаме постоянни наличности от предлаганите продукти.
  • За да осигурим най-добра цена, предлаганите храни са само в големи разфасовки.
  • Опция да ви подсетим за повторна/следваща поръчка след период избран от Вас.
  • Категорията 5th Element е динамична. Целта ни е да намираме и предлагаме продукти за едрите породи с доказани качества, на атрактивни цени .
  • Платформата е лека, лесна за работа и интуитивна.
  • Предлагаме безплатна доставка в рамките на 24 часа.
  • При желание ви информираме за всеки нов продукт или промяна на цената на вече съществуващ такъв.

Често задавани въпроси

Полезно

BEST 5 предлага първокласна суха храна и други продукти за кучета от едрите породи от доказани марки и производители - EUKANUBA, HILL'S', ROYAL CANIN, PURINA PRO PLAN,Lintbells и др.
Абонирайте се за
нашия бюлетин
© 2024 BEST5. Всички права запазени. Създадено от ND Soft