Общи условия

Уеб сайтът www.best5.bg функционира като онлайн магазин и e собственост на „МедиВет 2003“ ООД

Булстат/ИН по ЗДДС: BG131079331

Адрес: жк „Надежда“ 2,бл. 234, ет. 11, ап. 61

Телефон: 0898 523 592

 

Право на отказ и връщане на стоката:

Като клиент, който ценим, и според условията на чл. 55 от ЗЗП Вие имате право да се откажете от поръчаните стоки в срок от 7 дни от получаване на доставката, в случай, че стоките не са използвани, цялостта на опаковката не е нарушена и стоката е във вида, в който е получена.
При получаване на пратката, моля проверете съответствието на стоката със заявката. При нарушения във външния вид на стоката, възникнали при транспорта, моля обърнете се към куриера, за да получите протокол за увредена пратка.
При връщането на стоките договорът за покупко-продажба се прекратява и вие ще получите парите си обратно, след като върнатите стоки бъдат получени. Молим да имате предвид, че транспортните разходи по връщането на стоката се поемат от вас.

 

Съгласно ЗЗП, ние ви предоставяме свободно следната информация:

  1. Име и адрес на собственика: „Меди Вет 2003“ ООД, Адрес: ул. „Надежда“ 2, бл 234, ет. 11, ап. 61
  2. Основните характеристики на стоките са указани за всеки продукт
  3. Показаната цена е в лева и включва ДДС
  4. Транспортните разходи за доставка са за сметка на BEST5
  5. Ние не налагаме допълнителна стойност при използване на предоставените средства за комуникация с нас
  6. Плащането на стоките е съобразено с чл. 93, ал.1 от Закона за задълженията и договорите (ЗЗД)

 

Каква информация събираме и как я използваме?

Ние събираме доброволно предоставената от вас информация (име, адрес, телефон за връзка, домашен любимец, e-mail адрес) единствено с цел да обработим и доставим поръчката ви и да ви информираме за нейния статус, както и да подобрим услугата си. Изпращаме e-mail съобщения до клиентите ни само относно конкретна поръчка или въпрос, относно функционални промени и подобрения или при абониране за нашите регулярни известия за нови продукти и промоции.

Използвайки нашия онлайн магазин, вие се съгласявате информацията за вас да се съхранява при нас в съответствие с нашата политика на поверителност.

Ние се задължаваме при никакви обстоятелства да не разкриваме вашата лична информация на трети лица, освен в предвидените законово случаи.

Плащания:

  1. Плащането на стоките се извършва с наложен платеж при получаването на стоката от куриерска фирма.
  2. Издаваме фактури

 

Отстъпки:

1.Best5 има програма за лоялни клиенти, включваща следните отстъпки:

  • За втора поръчка през сайта www.best5.bg, направена от един и същи потребителски профил, клиентът получава 2% отстъпка от общата сума на поръчката.
  • За трета и повече направени поръчки от един потребителски профил, отстъпката е 3% от общата сума на всяка следваща поръчка

2. За плащане и взимане на място на поръчаните продукти от ветеринарен кабинет „Зооландия“ , всички клиенти на Best5, ползват 5% отстъпка от общата сума на всички закупени продукти в поръчката – Адрес на ветеринарен кабинет „Зооландия“: гр. София, кв. Редута, ул.“Стоил войвода“ № 3
Ветеринарен кабинет „Зооладия“ – за взимане на място

Адрес: гр. София, кв. Редута, ул.“Стоил войвода“ № 3

Работно време:

понеделник – петък – от 9.30 до 20.00ч.

събота, неделя и празници – от 10.00 до 14.00ч.