Поръчка и доставка

BEST5 – поръчка и доставка на първокласна суха храна за кучета от едрите породи

 

1.Поръчка

Best5.bg (Техно Адвайс ООД) приема поръчки по всяко време на седмицата и денонощието и ги обработва всеки работен ден от 10:00 до 17:00 часа. Поръчки, направени след 17:00 часа се обработват от екипа на Best5.bg на следващия ден. Обработените поръчки се доставят в рамките на 24 часа, след изпращане на потвърждение на поръчката на електронния адрес, посочен от клиента. Поръчки, направени в петък до 17.00ч. се доставят в събота. Поръчки, направени в петък след 17.00ч. и в събота до 14.00ч. се доставят в понеделник. Поръчки, направени в събота след 14.00ч., в неделя и в понеделник се доставят във вторник. Поръчките се изпращат чрез куриерска фирма Рапидо Експрес енд Лоджистикс ООД. Поради условията на куриерската фирма в неделя, поръчки не се доставят.

Ако изберете опцията плащане и взимане на място от ветеринарен кабинет „Зооландия“, София, кв. Редута (описана в т.3), освен, че ще ползвате отстъпка от 5% от стойността на поръчката, можете да вземете поръчката си всеки делничен ден от 09.30ч. до 20.00ч., а в събота и неделя и празнични дни от 10.00ч. до 14.00ч.

Best5 има програма за лоялни клиенти, включваща следните отстъпки:

  • За втора поръчка през сайта www.best5.bg, направена от един и същи потребителски профил, клиентът получава 2% отстъпка от общата сума на поръчката.
  • За трета и повече направени поръчки от един потребителски профил, отстъпката е 3% от общата сума на всяка следваща поръчка

Под снимката и описанието на всеки продукт стои бутон „Добави”. Натискането на този бутон записва избрания продукт във вашата виртуална “пазарска количка”. Съдържанието на количката се запазва, докато решите да преминете към покупка на стоките, като преди това може да го редактирате. След като натиснете „Поръчай“, се появява форма за поръчка, която трябва да попълните. Общата стойност включва цената на отделния продукт за един брой и в български лева с ДДС.

На посочения от Вас e-mail адрес ще получите съобщение с всички данни за поръчката. Моля, проверете дали сте го получили и ако не сте, се свържете с нас на 0893 011 711. Клиентът не получава телефонно обаждане за потвърждение на поръчката.

 

2. Доставка с наложен платеж на територията на Р България.

Доставката на посочен от клиента адрес на територията на Р България е за сметка на Търговеца. Стоката се изпраща с опция за преглед.

В случай че Клиентът желае да върне продукта, той е длъжен да заплати обратната доставка.

Получаването на стоката във фиксиран час е допълнителна услуга и се поема от Клиента. Стойността на услугата „фиксиран час“ е 10.00лв.

„Техно Адвайс“ ООД си запазва правото да прави промени в условията за безплатна доставка за on-line магазина.

За поръчки в България – доколкото не е уговорено друго – срокът за доставка на налични стоки е 24 часа, считано от датата и часа на потвърждаване на заявката от  страна на Търговеца. Търговецът си запазва правото да променя срока на доставка, като ви информира за това, при приемане на вашата поръчка. При забавяне на доставката, Търговецът не дължи неустойка на клиента.

Веднага след предаване на стоката на куриер, Търговецът се освобождава от риска, който се прехвърля върху потребителя/клиента.

Търговецът не носи отговорност за закъснение в случай, че закъснението се дължи на куриер или друг доставчик.
Веднага след доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на Търговеца.

При посочени неверен или грешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, Търговецът не носи вина за неизпълнение на поръчката.

 

3. Плащане и взимане на място от ветеринарен кабинет „Зооландия“ , София.

Клиентите, които изберат тази опция, ползват 5% отстъпка от цената на всички закупени продукти.

Адрес на ветеринарен кабинет „Зооландия“: гр. София, кв. Редута, ул.“Стоил войвода“ № 3

Работно време:

понеделник – петък – от 9.30 до 20.00ч.

събота, неделя и празници – от 10.00 до 14.00ч.