kachi-snimka-na-liubimoto-si-kuche-i-specheli-podarak-ot-best5_2

BEST5.bg ИГРА: Качи любима снимка на кучето си, събери най-много лайкове и спечели страхотен подарък! – изтекла

Facebook
Google+
https://best5.bg/2017/02/17/best5-bg-igra-kachi-liubima-snimka-na-kucheto-si-saberi-nai-mnogo-laikove-i-specheli-strahoten-podarak/
Twitter

Качи любима снимка на кучето си в best5.bg, СЪБЕРИ НАЙ-МНОГО ФЕЙСБУК ЛАЙКОВЕ и спечели страхотна купичка за хранене за твоя любимец – голям размер (700мл). Купичката е 2 в 1 – за хранене и за вода. Сподели снимката в профила си във фейсбук и покани приятели да гласуват за нея. Успех!
За да гласуваш за избрана от теб снимка, кликни върху снимката (отваря се в голям размер) и натисни Facebook Like бутона.

 


 

В играта на best5.bg „Качи любима снимка на кучето си“ могат да участват всички онлайн потребители.

Попълвайки формата за участие, всеки участник декларира, че:

  • е попълнил във формата за участие реалното си име и актуален имейл адрес, на който можем да се свържем с него
  • на снимката е неговият домашен любимец
  • снимката е правена от него или член на семейството му, т.е. не е взета от публичното пространство или има забрана за използване, поради нарушаване на авторски права
  • се съгласява да получава по имейл информация за актуални отстъпки и промоции от best5.bg

Срок за участие: от 10.00ч. на 18.02.2017г. до 10.00ч. на 01.03.2017г

Условия за гласуване: Всеки онлайн потребител може да гласува за дадена снимка, чрез натискане на бутона Facebook Like върху снимата, само по веднъж за всяка снимка. Споделянето на снимката е неограничено.

Избор на победител: Победителят ще бъде избран, след приключване на срока за учасие. Победител е този участник, който е събрал най-много Facebook Like за своята снимка. Екипът на best5.bg ще се свърже с него по имейл, за да му изпрати наградата по куриер с безплатна доставка.

 

Галерия със снимки на всички участници:

Гласувай като кликнеш върху избраната от теб снимка (отваря се в голям размер) и после натиснеш бутона Facebook Like. Сподели снимката в профила си и покани приятелите ти да гласуват за нея с Share бутона. Успех!

Сподели играта в профила си:

Facebook
Google+
https://best5.bg/2017/02/17/best5-bg-igra-kachi-liubima-snimka-na-kucheto-si-saberi-nai-mnogo-laikove-i-specheli-strahoten-podarak/
Twitter